четвер, 16 листопада 2023 р.

«Долі, вкарбовані в рядки»

Чергова визначна подія в нашій літературній вітальні - невимушена, щира та відверта творча зустріч з Євгеном Яковичем Хотимчуком: Заслуженим журналістом України, багаторічним редактором газети "Вісник+К". 

Євген Якович автор книг оповідань, романів та повістей: "Батькова хата", "Спокута", "Рідна мати моя", "Женила сина Катерина", "Коли дуби плачуть", "Прощання", "Байструк", "Іду до тебе", "Калиновий щем", "Лід на пательні".

Головна ознака творчості автора - життєвість, щирість і простота. Вони проймають серце, бентежать душу, викрешують сльозу, адже в них жодного слова фальші, у кожному сюжеті - чиясь правдива історія.

Вже вкотре Євген Якович завітав до нашої книгозбірні для презентації свого нового видання «Доля матері», яке вийшло друком у 2023 році. Ця книга зігріє душу кожного хто її читатиме світлими спогадами і високими почуттями, буде слугувати збереженню і примноженню нашої духовності і великої шани до Матері і Материнства.

Шанувальники творчості Євгена Яковича  мали змогу поспілкуватися з автором, поділитися враженнями від його романів та придбати книгу з автографом.

 







 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації