середу, 2 листопада 2022 р.

"Літературний календар місяця" - Ірен Роздобудько.


 

       

3 листопада 1962 року в Донецьку народилася Роздобудько Ірен Віталіївна – українська журналістка, письменниця, сценаристка. Її називають однією з найуспішніших українських письменниць: неодноразова переможниця літературного конкурсу «Коронація слова», володарка титулу «Золотий письменник України» - почесної літературної відзнаки, якою нагороджують найпопулярніших письменників України.

Авторка у своїй творчості ніколи не обмежувалася якимись одним жанром, вона також сміливо експериментує із стилями, темами та героями і вибудовує власну оригінальну манеру.

Ірен Роздобудько просто займається улюбленою справою, і можливо, саме у цьому нестримному бажанні і закладена формула її успіху. А ще – у таланті і великій працелюбності. У творчому доробку Ірен кілька десятків дуже різних книжок, серед яких легкі детективи, любовні, психологічні, сатиричні романи та навіть дитячі книжки.

         Сьогодні книги авторки люблять і читають у всій Україні, адже тематика її творів актуальна і близька українському читачу. Тож  запрошуємо поринути у захопливий світ творчого доробку  письменниці, представленому в «Літературному календарі місяця».

         Всі аудіокниги Ірен Роздобудько пропонуємо послухати за посиланням:

https://4read.org/xfsearch/avtor/Ірен%20Роздобудько/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації