понеділок, 28 серпня 2023 р.

"Їх подвигу не буде забуття..."

 

    Щороку 29 серпня Україна вшановує пам'ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, які віддали життя за батьківщину, а також як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України - Іловайську трагедію, коли в результаті протистояння російським військам, українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.

    Символом пам'яті захисників став - сонях. Трагічні події російсько-української війни розгорталися на полях соняхів, які вже поспіли. Під соняхами сотні захисників України поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни.

     Напередодні Дня пам'яті в бібліотеці оформлено панораму пам'яті "Їх подвигу не буде забуття...", яка висвітлює події боротьби за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.


     Вшанування пам'яті захисників є надзвичайно важливим днем. Пам'ятаймо, що без глибокого почуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу, за щасливе майбутнє якої і досі гинуть наші співвітчизники. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації