пʼятниця, 21 квітня 2023 р.

"Будь сучасним! Читай українське!"

 

    Щорічно 23 квітня у 190 країнах світу відзначається свято авторів, критиків, бібліотекарів, видавців і читачів - Всесвітній день книги та авторського права. 

    Сьогодні, коли без інтернету та цифрових технологій важко уявити собі життя та роботу, здається, що книга відступає на другий план. Але це зовсім не так. Книга була і залишається незамінним супутником людини. Книга - безмежний океан пізнання всесвіту. Разом з книгами ми відкриваємо для себе багатогранність і різнобарв'я життя. Саме за допомогою читання можливо відкрити завісу майбутнього, збагнути красу сьогодення та осягнути мудрість минулого...

    Тож відзначаючи  Всесвітній день книги пропонуємо ознайомитися з сучасними українськими авторами і їх творами, які представлені на книжковій виставці - "Будь сучасним! Читай українське". Завітайте до бібліотеки переглянути новинки і в черговий раз пересвідчитись, що книга надихає, окриляє, покращує пам'ять та підвищує творчий потенціал.

    Вітаємо всіх, хто зробив книгу своїм незмінним другом на все життя. Нових Вам книжкових відкриттів і мудрості з книжкової сторінки! 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації