четвер, 29 серпня 2024 р.

"Українці - нація героїв"

До Дня пам'яті Захисників України у бібліотеці розгорнуто книжкову виставку "Українці - нація героїв". Саме на 29 серпня припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. До уваги читачів представлено книги, які розповідають про події на Сході України та героїзм наших захисників.
Запрошуємо усіх охочих ознайомитися із документальними матеріалами трагічних подій та вшанувати пам'ять загиблих героїв


середа, 28 серпня 2024 р.

"Насолоджуйтесь читанням - воно вам пасує"!

     Пропонуємо новинки літератури, які надійшли до фонду Публічної бібліотеки, придбані за кошти міського бюджету. Література різноманітна за жанрами від сучасних українських і зарубіжних письменників. Тут свою ідеальну книжку на вечір знайде як затятий фанат читання, так і той читач, що лише хоче познайомитися з книгою. Тож запрошуємо всіх охочих до бібліотеки обрати літературу відповідно до вподобань. Сподіваємось, книги подарують вам радість і задоволення від читання!




четвер, 22 серпня 2024 р.

"Незалежна українська держава у вимірах часу"

 

   

     З нагоди найбільших державних свят - Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України у Публічній бібліотеці розгорнуто книжково-ілюстративну виставку "Незалежна українська держава у вимірах часу", на якій представлено літературу з історії України, про легендарні постаті країни, про тернистий шлях української нації до самовизначення, а також духовну велич держави.

    Ці дні є особливими для нас, бо вони об'єднують українців в одну сім'ю, яка любить та шанує свою Батьківщину і спільно відзначає її свято - День Незалежності. 

    Любімо свою державу! Цінуймо її і плекаймо щодня в своїх думках, у своїх душах і своїх вчинках!

   Запрошуємо усіх бажаючих до перегляду.




четвер, 15 серпня 2024 р.

"Бібліодрайв для молодих, активних, модних" - Книжковий мікс

     Молодість - це не тільки прекрасний період у житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань, мрій і подій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями.

    Сьогодні поширеним є стереотип про молодь, яка зовсім нічого не читає. Проте можна сміливо сказати, що це абсолютно не так. Без сумніву, телефон чи комп'ютер - невід'ємний атрибут життя, проте і книги не менш важливі.

    Пропонуємо переглянути книжковий мікс "Бібліодрайв для молодих, сучасних, модних", в якому зібрано сучасні, мотивуючі, пригодницькі книги, українські та світові бестселери різного жанру, які захоплять у читацький полон.










    

середа, 7 серпня 2024 р.

"Насолоджуйтесь читанням. Воно Вам пасує"


    Щорічно 9 серпня відзначають - Всесвітній день книголюба. 

    Любов до читання у кожного своя, проте чи знайдеться річ у світі, яка буде наповнена такою ж магією, як книга? Читання - свого роду таїнство, адже кожна книга - загадка, зрозуміти яку можна лише після прочитання. Доторкніться до нього і Ви відчуєте подих вітру, аромат квітів, емоцію спілкування, щастя, безмежну любов і ще багато чого.

    В одній книзі кожен знайде свій сенс, і це створює своєрідну пелену таємничості. Прочитання книг - це інвестиція у розвиток своєї особистості, свого характеру та кругозору, тому прекрасно коли хобі у людини - читання.

    Читайте і не втрачайте задоволення від читання, адже воно відкриває нам самих себе. Популяризуйте книгу кожного дня, кожної хвилини і світ стане кращим.


    Вітаємо всіх книголюбів з цим святом і запрошуємо у гості до нашої книгозбірні, де Ви обов'язково віднайдете "свою" книгу.


Популярні публікації