вівторок, 16 липня 2024 р.

"Троянда з атласної стрічки" - майстер-клас

 

    Що може бути неповторнішим, ніж прикраси, створені своїми руками. Квіти з атласних стрічок - це оригінальний подарунок, та ексклюзивна річ для декорування. 

    Сьогодні у таємниці вишуканого мистецтва створення троянд занурила відвідувачів книгозбірні майстриня Ольга Гальчук. Учасники майстер-класу чаклували над стрічками для майбутньої квітки. Пелюстка до  пелюстки - і на очах розквітли пишні бутони троянд.

    Всі отримали гарний настрій та розкрили свій творчий потенціал. Тож мрійте, творіть та закохуйтесь у руками створену красу.






















четвер, 11 липня 2024 р.

"Ключі до сердець і душ людських" - творча зустріч із Світланою Сащук

     Сьогодні гостею літературної вітальні була творча особистість, поетеса, яка тонко відчуває і ритми часу, і вічний голос трави, і порухи людських почуттів. Чує і допомагає почути іншим... Зустріч відбулася в неймовірно теплій атмосфері. Авторка залюбки спілкувалася з аудиторією. На презентацію книги "Інша" завітали гості різного віку. Емоції переповнювали відвідувачів заходу, адже авторка привідчинила двері своїх поетичних майстерень.

    Зичимо Світлані Іванівні подальших творчих злетів, нехай муза ніколи не покидає, а рядки лягають на папір легко і невимушено.
    Гроші, виручені від реалізації книги будуть передані на потреби ЗСУ.











середа, 3 липня 2024 р.

Акція "Подаруй бібліотеці книгу"

 

         Приємним сюрпризом для нашої книгозбірні стали книги, подаровані нашою читачкою Лілією Дзямко. Ми щиро і безмежно вдячні за дарунок, бо впевнені – вони обов’язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки.  

        Якщо у Вас вдома є прочитані книги, Ви можете подарувати їм нове життя. Запрошуємо всіх бажаючих і надалі брати участь в акції «Подаруй бібліотеці книгу».  Можливо, саме  Ваша книга стане комусь у пригоді: спонукатиме замислитись, чи дасть пораду, а може просто стане гарним співрозмовником чи додасть гармонії у життя.



Популярні публікації