пʼятницю, 7 травня 2021 р.

"Роки війни - століття пам'яті"- історичний пазл

    


     8-9 травня Україна вшановує День пам'яті та примирення та День перемоги над нацизмом у другій світовій війні, яка стала найстрашнішою трагедією ХХ століття. У ці дні ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з нацизмом. Ціна Великої Перемоги - мільйони загиблих на полях бою, у концтаборах та  на примусових роботах, навіки зламані людські долі, невимовний біль та горе учасників воєнних подій.

    Пам'ятним подіям в історії нашої держави присвячений історичний пазл "Роки війни - століття пам'яті". Увазі користувачів пропонуються документи, які висвітлюють причини виникнення Другої світової війни і відтворюють широку панораму подій від початку війни в 1939 році до капітуляції Німеччини.




     Вічна слава тим, хто не повернувся з війни. Низький уклін і глибока шана ветеранам та тим, хто захищає наш сьогоднішній день і виборює майбутній. Від щирого серця бажаємо Вам здоров'я та довголіття. Нехай у Ваших серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації